Yaylacık İlkokulu

Vizyon: Dünü, bugünü ve geleceği bütünleştirerek, erdemli insan olmanın idealini ve değişimi yaşayacak özgün, etkili ve nitelikli bir okul toplumu oluşturmaktır.

Misyon: Kurumumuzda eğitim öğretim imkanı bulanlara; nitelikli, kaliteli bir eğitim hizmeti sunmak, okulu çevrenin kültür merkezi haline getirmek, üst öğrenim kurumuna nitelikli ve daha fazla öğrenci göndermek, ilkokul amaçlarının tamamının gerçekleştirildiği bir okul olmaktır.

Isınma: Sobalı
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:
Kontenjan Bilgileri: 2017-2018 Eğitim Öğretim Yılında Anasınıfı:14, 1-2.Sınıf:19, 3-4.Sınıf:19 Öğrenciden Oluşmaktadır. Okulumuz birleştirilmiş sınıflardan oluşmaktadır.

WEB - https://yaylacikilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yaylacık Köyü Çermik/Diyarbakır

Yerleşim Yeri - Yaylacık Köyü Çermik/DİYARBAKIR

Adres - Yaylacık Köyü Çermik/Diyarbakır

Ulaşım Özel araç veya servislerle sağlanmaktadır. ilçe merkezine uzak olduğu için servis sıkıntısı yaşanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 34, il merkezine 121 km uzaklıktadır.